Vores historie

Woodland Wonders laver produkter til dig, som efterspørger rene, økologiske og næringsrige produkter uden komælk, der samtidig er nemme at tilberede.

Woodland Wonders tager din baby på en kulinarisk rejse fra første mundfuld. Vi tager de bedste råvarer og gør så lidt ved dem som muligt, så de naturlige fibre, vitaminer og mineraler bevares. Det giver mad med masser af farve, smag og struktur, der styrker babys udvikling.

WOODLAND WONDERS PRODUKTERNE ER:

  • Lavet på dansk økologisk havre
  • Allergivenlige uden  mælk
  • Ø-mærkede, som står for danskproduceret økologi
  • Uden tilsætningsstoffer som eksempelvis salt, sukker, farvestoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler
  • Minimalt forarbejdede og uden fabrikerede ingredienser
  • Nemme at tilberede

Woodland Wonders produkter er 100% plantebaserede og giver dig mulighed for at tilberede dem på den måde, der er bedst for jer – med brystmælk, modermælkserstatning eller blot med vand.

Min mission

Hej! Jeg hedder Christina og, jeg har skabt Woodland Wonders fordi jeg har en passion for babyers udvikling og ernæring.

På en tur til London i 2009 stødte jeg på et tilfælde over Baby Sensory, et engelsk prisvindende babyudviklingsprogram. Jeg besluttede at undersøge det nærmere. Jeg havde længe ønsket at arbejde med børn og lære noget nyt, men en babyvirksomhed? Jeg havde baggrund i jura – ikke i sundhedspleje eller undervisning. Kunne jeg virkelig gøre det?

Men efter at have mødt Baby Sensorys grundlægger, Lin Day, og oplevet hendes fantastiske måde at undervise på, blev jeg meget begejstret og besluttede at gå all in! Derfor blev jeg masterfranchisetager for Baby Sensory i Skandinavien og Benelux og startede mine egne Baby Sensory hold op i København.

Mit arbejde med Baby Sensory gav mig muligheden for at lære om babys udvikling, og jeg arbejdede i flere år tæt sammen med babyer og deres forældre. Dette er også grunden til, at du vil finde en masse information og tips om babyudvikling her på Woodland Wonders-siden og på min personlige side christinahansen.life.

Baby Sensory gav mig en unik mulighed for at komme tæt på mødre og høre deres personlige historier, hvordan de har det med moderrollen og samtidig skulle passe karrieren på fuld tid.

Forældrene fortalte mig ofte, at de syntes det var svært at få tid til at lave hjemmelavet mad til baby, men at de samtidig havde dårlig samvittighed, når de købte færdig babymad eller grød, da det jo ikke var samme kvalitet som hjemmelavet.

Alle forældre ønsker at give deres børn mad, som er så lidt forarbejdet som muligt og med gode, sunde og økologiske råvarer. Men med små børn i huset, er det ikke altid, at man har tid til at finde kasserollen frem og koge grød fra bunden hver dag.

…og her blev ideen til Woodland Wonders født.

Jeg besluttede at udvikle en serie rene, minimalt forarbejdede grødblandinger, som du kan give din baby med god samvittighed.

Mit arbejde med babyer og udvikling betød, at jeg endelig fandt mit kald, og jeg kan ærligt sige, jeg har aldrig en eneste dag fortrudt at jeg opgav min juridiske karriere.

Woodland Wonders er resultatet af mange års forskning, udvikling og vigtigst af alt moderskab. Og jeg håber, at du og din baby er enige om, at min kærlighed til mad og smag kommer igennem hver eneste mundfuld.

Kærligst,

Christina Hansen
Mor & Grundlægger af Woodland Wonders