Smagen af god barndom

Woodland Wonders laver produkter til dig, som efterspørger rene, økologiske og næringsrige produkter uden tilsat mælk, der samtidig er nemme at tilberede.

Vi tager din baby på en kulinarisk rejse lige fra første mundfuld. I vores produkter bruger vi udelukkende de bedste råvarer og gør så lidt ved dem som muligt. Det giver mad med masser af farve, smag og struktur, og det styrker din babys udvikling. 

Woodland Wonders produkterne er

 

Uden tilsat mælk

Vores grødblandinger er uden tilsat mælk, hvilket gør det nemt at tilpasse måltidet til dit barns individuelle behov – med modermælk, modermælkserstatning eller vand.

Ø-mærkede

Alle vores produkter er lavet af økologiske råvarer og produceres på vores fabrik i Hadsund. Derfor bærer alle vores produkter også det røde Statskontrolleret økologisk-mærke.

Uden tilsætningsstoffer

Alle vores produkter er uden tilsætningsstoffer som eksempelvis salt, farvestoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler.

Nemme at tilberede og ligesom hjemmelavet

Vores grødblandinger er nemme og hurtige at tilberede. Vi har sørget for at samle lækre, naturlige ingredienser for dig, så det eneste, du skal gøre, er at tilberede dem på den måde, der er bedst for jer – med modermælk, modermælkserstatning eller blot med vand.

Minimalt forarbejdet og uden fabrikerede ingredienser

Vi tager din baby på en kulinarisk rejse lige fra første mundfuld. I vores produkter bruger vi udelukkende de bedste råvarer og gør så lidt ved dem som muligt. Det giver mad med masser af farve, smag og struktur, og det styrker din babys udvikling.

Lavet på dansk
økologisk havre

Vores grødblandinger er baseret på lækker, dansk, økologisk havre fra Dalby Mølle i Kolding.

Hvem er vi?

Historien bag Woodland Wonders

Woodland Wonders blev oprindelig skabt ud fra en passion omkring babyers udvikling, ernæring, moderskabet og den store efterspørgsel på grødblandinger, som har den samme kvalitet som hjemmelavet.

I starten af 2021 blev Woodlands Wonders en del af Good Food Group, som i dag tilbyder babymadsbrandet, der udvikler rene og minimalt forarbejdede produkter, som du kan give dit barn med god samvittighed.

BAG OM

Certificeringer

Alle vores produkter hos Woodland Wonders er økologiske og udviklet med det formål at skabe næringsrige produkter uden komælk til baby, der samtidig er nemme at tilberede.

Vores produkter er både mærket med det danske og det europæiske økologimærke.

Det røde Ø-mærke

Ø-mærket er det danske økologimærke, som betyder, at varen er produceret under økologiske forhold samt kontrolleret af de danske myndigheder. Når du køber produkter fra Woodland Wonders, der bærer det danske økologimærke, er det dermed din garanti for, at produktet er fremstillet med udgangspunkt i processer, der tilgodeser miljø, biodiversitet og natur.

EU’s økologimærke

Det europæiske økologimærke er din garanti for, at en given vare er økologisk samt fremstillet i overensstemmelse med retningslinjerne i EU’s økologiforordning. Når du køber produkter fra Woodland Wonders, der bærer det europæiske økologimærke, er det din dokumentation for, at varen lever op til de officielle kontrolkrav, og at 95% af de ingredienser, der indgår i varen, er af økologisk landbrugsoprindelse.