Mød vores team

Woodland Wonders ligger i Jægersborg i det smukke Nordsjælland, hvor der er tæt til skov og vand.

Vi elsker at få feedback. Savner du bestemte produkter i vores sortiment, eller har du ris eller ros til os, hjemmesiden eller andet, hører vi meget gerne fra dig.

Christina Hansen

Grundlægger & direktør

Som grundlægger og direktør for Woodland Wonders har Christina travlt med at få virksomheden til at blive en global succes. Christina travlt inden for alle forretningsområder. Hun laver alt lige fra at holde forretningsmøder til udvikling af nye fantastiske produkter til at tage del i det praktiske arbejde, der følger med den daglige drift. Christina bor i Jægersborg nord for København sammen med sin mand Søren og deres to børn Thomas og Caroline.

Pernille Toxværd

Salgskoordinator

Pernille er den første person, du taler med, når du ringer til os. Hun passer telefonen, afgiver tilbud, håndterer forbrugerspørgsmål og sørger for at der er styr på det hele. Hun nyder sit arbejde, fordi hun føler, hun kan gøre en forskel i menneskers liv. Før hun begyndte at arbejde hos os, studerede hun Folkesundhed, Ernæring og Sundhedsfremme ved Roskilde Universitet RUC. Udenfor arbejde er Pernille mor til tre meget aktive drenge – Anton, Frederik og Emil, så hun har hænderne fulde!

Louise Sylvester

Illustrator & grafisk designer

Louise er den talentfulde illustrator bag Woodland Wonders-figurerne på vores emballage.

Louise har sit eget designstudie lidt uden for København. Udover traditionel grafisk design og kommunikation har Louise specialiseret sig i illustration og motion graphics. Louise Sylvester er altid klar til at udfordre nye projekter. Har du en spændende opgave, så kontakt Louise på www.louisesylvester.dk.