Forældre siger

Anne-Sofie Thorsø Clausen

Herhjemme er vi totalt madglade når det gælder gode råvarer og økologi. Så grøden fra ‪Woodland Wonders Organic har bare været totalt favorit fra dag 1 af, altså når mor engang imellem ikke lige har fået lavet hjemmelavet grød. Elsker at man får en masse gode ting i én portion. Frugt, nødder, vitaminer mm. Den bedste start på dagen, og jeg tror at Dirch er så god til mad, fordi vi har haft det allerbedste fra hans første møde med skemad 🙂

Tanja Skovbølling Nielsen

Vores Magnus er HELT VILDT med alle jeres grød til de mindste. Det har han været fra første skefuld af. Og han elsker dem stadig. Jeg kan som mor godt li at i har så mange smagsnuancer i hver enkelt slags grød og at i ikke lige bruger de mest almindelige råvarer. Og det at det økologisk og produceret med omtanke gir mig som mor en kæmpe ro omkring hvad jeg “propper” i mit kæreste eje.

Line Hyldgaard Byrgesen

Storebror har nydt at smage de forskellige varianter. Han er vild med det meste mad og en masse variation. Det har været en god måde at introducere nye smage for ham. Lillesøster, der kan komme når som helst, vil blive præsenteret for det samme.

Kirsten Dall Jensen

Min datter vil bare ikke have andet grød til morgen end Woodland, og hvis hun ikke spiser op så kan mor her godt spise resten. VI elsker Woodland så dejlig en konsistent som begynder grød og spændende smage som min datter elsker hver og en 🙂

Benthe Ladekjær Sønderriis

Alma spiser woodland grød hver morgen. Hun tåler ikke mælk og det er dejligt I har nogle gode og smagfulde produkter uden mælk

Lea Hvenegaard Kruse

Grøden er super lækker og jeg er rigtigt glad for de kombinationer der findes af forskellige smage. Det er kanon til de dage man ikke selv får lavet grød.

Jeg må desværre ofte vælge fra da jeg ikke kan forlis med indpakningen- den er så flot og gennemtænkt at når man kender lidt til posepriser godt ved at de er dyre i indkøb, og vi kan jo ikke spise posen

Anne Louise Schacht Revenfeld

Jeg har serveret jeres grødprodukter for min datter siden hun var cirka 6 måneder gammel og hun har spist rub og stub af hver eneste portion. Jeg synes det er skønt med et mærke, hvor der er produkter tilpasset flere aldersgrupper, samtidig med at smag og kvalitet er helt i top. Jeg er glad for at kunne vælge noget som jeg også selv synes smager godt og som jeg kan stå indenfor på alle punkter. Og at det så er nemt at have med på farten også, det er virkelig et stort plus, så man altid kan servere er ordentligt måltid mad.

Louise Kirk Thomsen

Vi elsker det. Vi startede med woodland helt tilbage til da det hed Smily Rainbow, hvor storesøster fik det. Jeg elsker at man kan dufte, hvad der er i grøden, og det ikke bare dufter og smager af “lim”.

Marie Munch Burski

Helt igennem fantastisk produkt. Begge mine piger har fået Woodland Wonders grød og det er klart det bedste produkt på markedet, hvis man som forældre gerne vil give sit barn mad der både er rene råvarer, sundt og med mange forskellige smage, der giver baby en varieret oplevelse. Dejligt at nogen har lavet “seriøs” mad til babyer.

Karina Holm Sterndorff Truelsen

Herhjemme elsker min søn stort set alle varianterne. Han har fået dem siden han begyndte at få mad i 6 mdr’s alderen. Nu er han 15 mdr. og elsker stadig især den røde og den blå til morgenmad Jeg synes det er lækkert at give min søn en god start på dagen med nogle lækre og sunde råvarer.

Mette Gunthel Nielsen

Jeg elsker at der er så meget smag i jeres grød, da det udfordrer min søn lidt mere. Og jeg elsker også at de er lidt grovere i konsistensen ende de fleste andre grød. der gør det lidt nemmere at vænne sig til “almindeligt” mad.

Trine Dahl Baunsgaard Armen

Altså – grøden fra Woodland Wonders er bare et totalt hit herhjemme. Selv storesøster på 5 år spørger en gang imellem om hun ikke må få grøden fra den blå pose (den med banan, kokos og kakao) og så med friske hindbær på toppen. Ved ikke om den nogensinde kommer ud af mit køkken igen.

Jannie Ellingsgaard Rasmussen

Det er et kæmpe hit hos Lucas og anbefaler det til alle jeg kender… han kan lide alle smagene og skal snart op i 7+ grøden…

Kamilla Bødker Fanø

Min Mathilde, har nægtet alt mad, mos, grød mv. pånær jeres lækre grød, og ja jeg har også smagt og forstår pigebarnet til fulde.

Christina Hejlskov

Vitus på knap 16 måneder nægtede at spise grød og mos, undtagen jeres! Det bliver helt klart valget til næste baby som kommer til februar.

Marlene Lehmann

Her er vi også meget glæde for Woodland Wonders og især den med Skovbær og vanilje er et stort hit!

Reshma Aasiyah Umar Ahmad

Vi har prøvet lidt forskelligt ved opstart af skemad og elsker at det er forskellige råvarer i hver variant som man ikke selv får kombineret – de er et hit herhjemme hos både storebror og lillesøster  – og at det er økologisk er prikken over i’et!

Helle Melgaard Gregersen

Vi er ret glade for Woodland Wonders, især pga. de forskellige smage, det giver noget variation i morgengrøden.

Trine Aagaard

Min søn elsker jeres produkter. Hjemme ved os er det det foretrukne produkt. Masser forskellige og vælge i mellem.

Lærke Mosgaard Hansen

Vi elsker dem herhjemme!!!! Kan godt lide at de er lidt grove i konsistensen og at det er øko!!

Rikke Skjøde Baes

Nohr eeelllsker sine wonders og så nemt at have med på farten

Tania Bjerrum Trinkjær

Min datter elsker det, så min søn skal helt sikkert også introduceres til det, når han bliver et par måneder ældre.

Dorthe Boye Larsen

Super lækre produkter som elskes herhjemme! De lækre smagskombinationer pifter altså overgangen over til grød væsentligt op.

Sara Marie Olesen

Vi elsker dem her hjemme, at de er økologiske og glutenfri er bare lige hvad vi vægter højt her hjemme.

Christina Arboe

Min datter elsker jeres skønne grød. Det virkelig dejligt med et produkt der er fyldt med gode råvarer og der giver mulighed for forskellige smagsoplevelser.

Joan Vangsgaard

Gode råvarer og økologi med super smag og konsistens.

Brith Sandgaard

Virkelig lækre, sunde og varierende. Min skønne datter har elsket at smaske løs i jeres øko grød, og jeg har kunnet give hende en færdig blandet grød, med god samvittighed. Tak for skønne produkter.

Katrine Hyllegaard

Vi nyder også godt at jeres vision om at skabe sund økologisk babymad. Personligt syntes jeg, at I med fordel kunne give nogle af dem endnu mere “konsistens” – pt. tilsætter jeg selv gryn for at give mere struktur. Børnene vokser, synkeevner og tænder udvikles, men lykken over grød stopper jo ikke, så det ville være en skøn produktudvikling til børn +10mdr.

Mia Barklund

Vi er også vilde med Jeres produkter. Min datter har fået jeres grød til morgenmad siden hun blev introduceret for mad – nu er hun 9,5 måned og det er stadig er kæmpe hit.

Chriscahau

Jeg har lige spurgt min datter på 8 måneder, og hun er bestemt fan af farverne og tegningerne på de flotte knitrende poser, og så er smagen også helt i orden. Jeg selv er stor fan af, at de er økologiske og at det er nemt og hurtigt at lave når tutten vågner kl.5 og vil have morgenmad.

Mammariis

Vi elsker dem fordi de er anderledes og virkelig anerkender at babyer også gerne vil have noget lækkert og mad som smager af noget.

Mettepiigen

Vi elsker dem herhjemme både mig og baby.

Sofie G. Seifos

Vi har netop købt jeres grød for første gang. Jeg er vild med ideen om, at min søn kan få lov at smage lidt andet end blot æble og pære – og så elsker jeg at de er økologiske.

h_frk

Vi har endnu ikke prøvet jeres mærke og jeg har først lige opdaget det. Vi har en lille dreng med kolik og tror måske glutenfri grød kunne have en positiv effekt herpå. Tror simpelthen hans lille mave er sart fordi han havde en hård fødsel og er bagud med sin udvikling. Vi kunne rigtig godt tænke os at prøve om det kunne gøre en forskel. Vi er dog kun lige begyndt på grød da lillemanden kun er 5 måneder.

Christina Arboe

Min datter er helt vild med jeres dejlige grød. Det virkelig fantastisk at kunne give hende en grød der er økologisk og velsmagende og med jeres forskellige varianter kan give hende forskellige smagsoplevelse. Jeg har også prøvet at lave pandekager af jeres grød til hende, hvilket var et kæmpe hit.

chiapas85

Jeres produkter er så inspirerende og samtidig er de superlækre og geniale at have med på ferien.

camilladam73

Vi er vilde med jeres lækre grød. Dejligt at man ikke selv skal være opfindsom og stå at blande de mange skønne råvarer som I bruger.

Pejdal

Min søn på 6mdr. er VILD med jeres grød og har været det siden han var 4mdr. 🙂 For mig skal grøden være noget jeg også selv bryder mig om, så jeg har selvfølgelig også selv smagt det og det smager godt. Man kan smage råvarerne som der bliver “reklameret” med ude på pakken og det betyder rigtig meget.

mbycelle

Vi elsker begge jeres grød! Min søn fordi grøden er velsmagende, og kan spises frugtmos. Mig fordi det er så nemt at lave, og det bare altid er et hit hos min søn.

Jannielef

Min baby spiser rub og stub. Hun elsker jeres produkter!

FORDI KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Ligesom hjemmelavet

Vores lækre danskproducerede økologiske og mælkefri babygrød er noget alle forældre kan give deres baby med god samvittighed.

WW-SecretForest-1