Vores veganske bananbrød

Veganske bananbrød

Bananbrød uden æg og mælk

Flere har spurgt efter veganske opskrifter, da der er flere som vælger vores produkter, netop fordi de er veganske. Der kan jo være mange forskellige grunde til at man ikke ønsker æg og mælk i maden, man kan være allergisk, men man kan selvfølgelig også være veganer af andre årsager. Årsagen er sådan set ligegyldig, men det gode er, at selvom man laver disse bananbrød helt uden æg og (konventionel) mælk, så bliver de mindst lige så saftige og svampede som dem der ikke er veganske. Herhjemme er bananbrødene et kæmpe hit - i alle afskygninger, og jeg kan godt finde på at gå direkte efter modne bananer når jeg handler, fordi de bare er bedst når man skal bage. I den her opskrift er det vireklig vigtigt at bananerne er overmodne, så de bliver rigtig lækre og søde. 

 Veganske bananbrød


  • Forberedelse: 10 minutter
  • Bagetid: 20 minutter
  • Total: 30 mins
  • Muffins ialt:

Ingredienser


  • 3 modne bananer M/L
  • 2 dl. grødblanding 
  • 1 spsk. peanutbutter
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 dl. havremælk (Mandelmælk kan også bruges)
  • 1 spsk rørsukker (Kan undlades)
  • 1 spsk frugtmos 


tallerken med veganske bananbrød
Privat foto​​
veganske bananmuffins
Privat foto​​
veganske bananmuffins
Privat foto​​

Sådan laver du vores veganske bananbrød

1

Start med at tænde for ovnen, på 180 graders varmluft.

2

Så finder du en skål frem, hvor du blander de tørre ingredienser; Berry Nice, bagepulver, vaniljesukker, rørsukker. Bland godt sammen.

3

Så finder du bananerne frem, og brækker dem ned i en ny skål i nogle grove stykker og herefter moser du dem rigtig godt, med en gaffel. (Lad endelig børnene være med til det!) Når bananerne er most godt, blander du dem godt sammen med en spiseske peanutbutter. 

4

Så finder du en elpisker frem. Og imens du pisker i bananblandingen, så tilsætter du først 1 dl. havremælk og herefter de tørre ingredienser (Som du allerede har blandet sammen) lidt efter lidt. Til sidst tilsætter du en stor spiseske frugtmos, og pisker sammen. Det er helt okay, at der er bitte små bananklumper i. 

5

Når dejen er færdigpisket, så fordeler du 8 muffinsforme på en bradepande. Jeg smører dem gerne lige med lidt solsikkeolie, så slipper de små bananbrød lidt lettere. Så fylder du formene med dej, så der bliver 8 små veganske bananbrød.

6

Så bager du dine bananbrød i 18-20 minutter i den forvarmede ovn, til de er fine og gyldne på toppen. Lad dem køle helt af, før du serverer dem. Velbekomme!

Vi håber at I kan lide vores opskrift på disse veganske bananbrød. Der vil løbende komme flere veganske opskrifter, da alle vores produkter er veganske, og flere har efterspurgt dette. Det er dog vigtigt at sige, at vores opskrifter er til inspiration, så man kan se hvad de også kan bruges til. I er altid velkommen til at skrive til os, hvis der er nogle særlige ønsker, eller hvis I har spørgsmål til allergener. Vi vil rigtig gerne favne bredt, og vi vil meget gerne eksperimentere med opskrifter ud fra jeres ønsker og behov. Skriv til os her, eller følg os på instagram, eller facebook. 

veganske bananbrød
Privat foto​​
veganske bananbrød
Privat foto​​
veganske bananbrød
Privat ​​foto

Man kan selv vælge, alt efter smag og behag, hvilke produkter man vil bruge til vores opskrifter, da de jo kun er vejledende. Men til netop disse bananbrød har vi brugt Berry Nice grødblandingen og Nice Break frugtmos, som vi synes er en perfekt sammensætning. 


Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.