Woodland Wonders inkluderet i bogen ‘Baby Sussex’

Oh baby! Woodland Wonders Organics er blevet inkluderet i bogen ‘Baby Sussex’  i anledning af 1-års dåbsdagen af hertugen og hertuginden af Sussexs søn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Denne fuldt illustrerede, smukt designede hardback-bog fejrer ankomsten af det seneste medlem til House of Windsor og reflekterer over den aktuelle tilstand i den britiske kongefamilie og det sted, den har i nationens hjerter og over hele verden.

Historien om Woodland Wonders og stifter Christina Hansen kan læses i en 2-siders artikel på side 90 i bogen. Klik her for at læse

Publikationen udgives den 6.juli i anledning af 1 års-dåbsdagen for hertugen og hertuginden af Sussex’s første barn, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, født den 6. maj 2019.

Baby Sussex Woodland Wonders

Forlaget St James’ House og den kongelige korrespondent Robert Jobson har produceret mindebogen, der følger Harry og Meghans liv fra Archie’s fødsel og deres første år som nybagte forældre. Bogen udforsker også parrets overgang fra deres traditionelle kongelige roller til etableringen af en ny tilværelse for sig selv og Archie i USA; en transatlantisk blanding af kongelighed og Hollywood.

Woodland Wonders, som laver danskproduceret, økologisk børnemad, er grundlagt af Christina Hansen, som i 2014 startede produktionen af økologisk babygrød op i sin egen kælder. Selv om produkterne ikke længere bliver produceret på familiens adresse i Gentofte, er det netop Christinas iværksætterhistorie, som har fanget Hertuginde Meghans interesse.

Christina Hansens mission er at lave sund og nærende børnemad af meget høj kvalitet, uden komælk, og som stimulerer babyens smagssans. Christinas produkter er minimalt forarbejdet og har masser af tekstur og nuancerede duft- og smagsindtryk, som forbereder det lille barn på den mad, som resten af familien spiser.

Woodland Wonders Organics er én af en lille eksklusiv håndfuld af virksomheder, der er blevet udvalgt af hertugen og hertuginden af Sussex til at blive vist i bogen.

Baby Sussex er skrevet af den prisbelønnede bestseller-forfatter Robert Jobson, der har skrevet om familien Windsor i de sidste 30 år. Robert Jobson er kongelig korrespondent for London.

Baby Sussex Woodland Wonders

“Du kan forestille dig, hvor overrasket jeg blev, da jeg modtog et opkald fra St James House, der informerede mig om, at vi blev udvalgt til at blive vist i denne bog,” sagde Christina Hansen, stifter af Woodland Wonders. ”Det er en kæmpe ære at få lov til at repræsentere Danmark i denne publikation. Vi håber, at vi gennem vores involvering kan udbrede vores mission om god mad til de allermindste og få skabt et kæmpe dansk eksporteventyr.”

Online version af bogen kan læses her
https://www.tiny.cc/BabySussex

Gratis eksemplar af bogen kan bestilles her:
https://www.baby-sussex.net

Hent pressefotos her:
https://www.flickr.com/photos/woodlandwonders/

WW-Baby-1
MASSER AF SMAG OG KONSISTENS

Stimulerer babys sanser

Fordi vores babygrød er lavet af minimalt forarbejdede ingredienser, har den en kompleks smag og struktur, der træner din babys oralmotorik.